the best book ghostwriters

Invitație la Ghiocei și Cicibotă.

INVITAȚIE

La cules de Ghiocei și Cicibotă

           Având în vedere că așteptăm să vină primăvara,  Centrul de Informare și Promovare Turistică Lujerdiu vă invită în comuna Cornești, jud. Cluj la drumeții în natură cu scopul de a culege Ghiocei și  Cicibotă, vestitori ai primăverii. Drumeția se va face la Monumentul istoric „Movila Strajei”- Dealul Gâlmejului, care datează din preistorie

situat în localitatea Cornești.

Invitația se adresează în special grupurilor de elevi în dorința de a  face o ieșire cu clasa în mediul rural, simțind adierea vântului și mirosul primăverii.

Program propus:

  • 09:00 – 10:00 primirea oaspeților, cuvânt de bun venit
  • 10:00 –  13:00 plimbări și drumeție la cules de  ghiocei
  • 13: 00 – 14:00 gustări tradiționale cu rețete specifice locului, plăcintă, gogoși, mălai cu lapte, cozonac de casă(la alegere), masa va fi servită la „Casa Carmela”, loc. Tiocu de Sus  – www.agroturismlujerdiu.ro.

Drumețiile se organizează doar cu planificări iar programul se pote schimba  în funcție de cerințe de către dirigintele clasei. Deasemenea pentru a putea parcurge traseul recomandăm să fiți echipaţi cu cizme de cauciuc și haine puțin mai groase. Centrul de Informare vă pune la dispoziție un ghid turistic.

Pentru alte lămuriri nu ezitați să ne contactați la următorul nr. de telefon 0732/167266; 0264/288355sau pe adresa de e-mail agroturismlujerdiu@gmail.com

       Vă așteptăm cu drag să descoperiți simplitatea satului românesc, farmecul ghioceilor culeși chiar de D-voastră și totodată frumusețile naturii în prag de primăvară.

                                                                    Primar,

                                                         Dorel Florinel Julean

Agent de turism

Irina Eva Chitta

Translate »