the best book ghostwriters

Vestitorii primăverii

Pret 30 lei/persoană


Dacă vrei să simți adierea vântului de primăvară care te-nconjoară punând stăpânire peste tot văzând că natura prinde viață , dacă vrei să petreci câteva clipe în mijlocul naturii , te invităm să vii în comuna Cornesti , să petreci o zi în mijlocul tăranilor simplii dar cu inima mare , te-așteptăm în mijlocul naturii cu gustări tradiționale să-i cunosti pe oamenii care din simplitate au reușit în viață.

Program

  • 08:00 – 10:00 – cafea + desert tradițional (mălai cu lapte/pancove/placinte )
  • 10:00 – 10:30- vizionarea filmuletului de prezentare Comuna Cornesti (discuții libere)
  • 10:30– 15:00 – plimbare după ghiocei și cicibotă (în pădurea Tatarcut – cicibotă sau la Movila Strajei, cetate cum i se mai spune, ghiocei), prânz în aer liber cu slănină prăjită, cârnați, (în funcție de preferințe), activităţi în aer liber.
  • 15:00 – 17:00 – plimbare cu căruța trasă de cai sau activități sezoniere (hrănirea animalelor, activități grădinărești)
    17:00 – 19:00 – cina tradițională (mămăliguță cu brânză /lapte) și un păhărel de „Jinars de Prune” de pe Valea Lujerdiului – licoare magică. Nu este obligatoriu de băut, în funcție de puterea fiecăruia. Celor care ţin post sau consideră că nu reuşesc să consume suficientă energie pentru a prânzi „slănină şi cârnaţi” li se pot oferi alte produse tradiţionale.

Pentru a putea participa în siguranţă, după ghiocei şi cicibotă, este recomandat să aveţi cizme de cauciuc sau încălţăminte de drumeţie, haine puţin mai groase (de sezon), şapcă şi altele.

Lăsți ca aerul de primăvară să va răsfețe , ștergându-vă pentru o zi ridurile feței. Veniți să descoperiți satul românesc, drumeția prin natură și frumusețea ghioceilor culeși chiar de dumneavoastă.

Orarul mijloacelor de transport in comun:

Ruta Cluj – Cornesti 06:30 ; Ruta Cornești – Cluj 14:15
Ruta Gherla – Cornesti 05:45 ; Ruta Cornesti Gherla 15:45
Ruta Dej – Cornești 05:30 ; Ruta Cornești – Dej 15:45


Informaţii 0264/288355 sau 0732/167266,
e-mail: agroturismlujerdiu@gmail.com
Persoană de contact: Irina Chitta – Agent de Turism
Pt. programări vă rugăm sa sunați minim cu o zi înainte.
Translate »