the best book ghostwriters

Familia Tapastau Alexandru si Marieta

Comuna Cornesti, Localitatea  Tioltiur, Nr. 21

Tanti Marieta este o fire veselă primitoare, știe multe obiceiuri specifice zonei dispusă întotdeauna de a le împărtăși fiecărui turist care dorește să cunoască  zona noastră.

O cameră de închiriat cu pat colțar, TV prin cablu, baie comună, acces la grill și o bucătărie, toate foarte bine utilate, vă aștreaptă cu drag pentru a petrece clipe de neuitat. Curtea si gardina sunt locuri minunate pentu amplasare corturi pentru a fi cu prietenii loalaltă şi de a nu te simti singur şi părăsit. Iar pentru doritorii de senzații tari podul șurii  stă la dispoziție, cum era “odată”… mai demult,  nu lipsesc nici azi.

Din gospodăria lui tanti Marieta nu lipsesc ouă de casă ecologice, legume proaspete și nici degustarea celui mai renumit “Jinars de Prune de pe Valea Lujerdiului” – mândria comunei noastre, fiind rețeta tradițională  de  aproximativ 500 de ani, cum vorbesc cei mai vârstinci oameni ai comunei.

– Cel mai apropiat monument istoric este la 700 m , Biserica Ortodoxa din lemn sec. XVIII- lea, Sfintii Arhangheli Mihail și Gavriil ,este situata pe un deal cu priveliște superbă.

–  Biserica Ortodoxa datează  din sec. XVI-XVIII – lea, Tioltiur

– vizitarea distileria satului (horincie)

Optiuni:

  • posibilitatea participarii la diferite activitati in gospodarie
  • plimbări cu caruța trasă de  cai
  • pescuitul sportiv
  • posibilitatea participării la servicii religioase
  • loc de joacă pentru copii
  • și multe alte lucruri frumoase

Pentru rezervări sau informații suplimentare vă rugăm folosiți datele de contact din pagina de contact.

Translate »